​Rapportering/Optimering

​​Det er altid en god ide at få lagt et budget hos en professionel bogholder. Det kan gøres nemt ud fra sidste års tal, samt ens forventninger til det nye år evt. ud fra ordrer allerede modtaget. En del banker efterspørger et budget, når du skal låne penge. Det kan også være investorer eller andre interessenter i og omkring din virksomhed.

Når man har fået bogført og er ajour med tingene, så kan det være en god ide, at sammenligne de aktuelle tal overfor budgettet, så man kan se om dette skal rettes til.

Et likviditetsbudget giver overblikket over hvornår man har brug for likvide midler. Dvs. man kan få et overblik over om og hvornår der er brug for kapital f.eks. i form af en kassekredit.

Effektivisering af arbejdsgange

Vi har stor erfaring med at foretage effektivisering af arbejdsgange i din virksomhed. Alle timer der kan spares i dit bogholderi, er timer du enten sparer i lønninger eller kan bruge på vigtigere arbejdsopgaver. Vores ekspertise gør, at der ikke nødvendigvis skal bruges lang tid på at skabe et overblik over, hvor der kan effektiviseres. Typisk vil der kunne effektiveres ved at benytte automatiserede IT systemer, som vil medføre, en mere effektiv arbejdsgang med færre fejl.

Vi har i mange virksomheder set, hvor effektivt ting kan gøres, så hvorfor ikke få implementeret det der virker i din virksomhed? Det vil ofte spare dig for meget bøvl og besvær, og ikke mindst vil det på sigt være omkostningseffektivt.

​Optimering af din virksomhed

Dette kunne f.eks. være opfølgning på budgetter mv. Det vil i de fleste tilfælde give et godt økonomisk overblik. Men der er også andre ting som, der måske kan justeres på.

​Vil du have et uforpligtende tilbud?

Skriv til os her, så hører du fra os.​

Du er også altid velkommen til at ringe, 

for et uforpligtende tilbud på telefon: 26 98 14 21

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Talbiksen v/Hanne Lüthje Herrmann

Rebæk Søpark 15,2, 2650 Hvidovre

CVR: 27845290

​Kontakt

​​Telefon: 26 98 14 21

E-mail: hlh@talbiksen.dk