Debitor – og kreditorstyring

I en travl og hektisk hverdag er det ikke altid, at man har tid til at holde styr på, at få betalt sine kreditorer samt at få penge til tiden fra sine debitorer. Vi kan hjælpe dig!​

​Kreditorstyring

Ved at overlade kreditorstyringen til os, sørger vi som din bogholder for at bogføre faktura fra dine kreditorer samt efter ønske at ligge betalinger til godkendelse i din netbank. Dermed er du sikker på at få betalt dine regninger til tiden uden gebyrer.

Vi kan også hjælpe dig med at foretage kreditorafstemninger, så vi sikrer, at dit bogholderi stemmer overens med dine kreditorers bogholderi.

Debitorstyring

Vi tilbyder også som led i vores regnskabsydelser debitorstyring i din virksomhed. Dette indebærer at vi kan tilbyde at holde styr på dine tilgodehavender ved løbende at registrere indbetalinger fra dine debitorer. Vi kan tilbyde rykkeprocedure og hjælpe med indkrævning af dine tilgodehavender efter nærmere aftale med dig. Vi tager kontakt til dine kunder på en yderst professionel måde, så vi opretholder den gode kemi til dine kunder.

Herved sikrer vi, at du får dine penge til tiden, og dermed ikke risikerer en dårlig likviditet i dit selskab.

Firma

Talbiksen v/Hanne Lüthje Herrmann

Rebæk Søpark 15,2, 2650 Hvidovre

CVR: 27845290

​Kontakt

​​Telefon: 26 98 14 21

E-mail: hlh@talbiksen.dk